Фотографија на денот: На ручек кај соседите | Панорама | DW | 16.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: На ручек кај соседите

Верверичка во парк во Венторф кај Хамбург се обидува да се послужи со храната наменета за птиците.

Во потрага по храна, може да се посегне и по онаа на соседите - на #ФотографијаНаДенот: верверичка во парк во Венторф кај Хамбург се обидува да скубне од зрната во хранилка за птици. 

 

Реклама