Фотографија на денот: На пат за дома | Панорама | DW | 20.06.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: На пат за дома

Желката Бовенајзер се враќа дома! Кога беше пронајдена, пред повеќе од два месеца, Бовенајзер беше потхранета и имаше воспаление на главните крвни садови.

По престојот и лекувањето во центарот Логерхед Маринлајф во САД, желката повторно е во состојба да му се врати на самостојниот живот. На нашата #ФотографијаНаДенот Бовенајзер влегува во водата на плажата Џуно, проследена со охрабрувања од љубителите на животни и случајни минувачи.

Реклама