Фотографија на денот: Мајмунски рецепт | Панорама | DW | 18.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Мајмунски рецепт

Со гушкање против студот - мајмуните на нашата #ФотографијаНаДенот му пркосат на студот и снегот на планината Хуагуо во Лианјунгганг, Кина. Нивно најдобро средство - гушкањето!

  

 

Реклама