Фотографија на денот: Илуминиран лампион | Панорама | DW | 23.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Илуминиран лампион

На еден ден пред прославата на Божик според Грегоријанскиот календар, на нашата #ФотографијаНаДенот е oгромниот илуминиран лампион на докот во Ларнака, Кипар

   

Реклама