Фотографија на денот: Зимски задоволства | Панорама | DW | 27.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Зимски задоволства

Лизгање на мраз среде град: дел од плоштадот Карлсплац (Штахус) во центарот на Минхен од средината на ноември до средината на јануари се претвора во вештачко лизгалиште.

Лизгање на мраз среде град: дел од плоштадот Карлсплац (Штахус) во центарот на Минхен од средината на ноември до средината на јануари се претвора во лизгалиште, на радост на децата, туристите и фановите на зимски забави. На изморените по уживањето на мразот, им стојат на располагање варено вино, сендвичи со баварски колбаси во киосците покрај лизгалиштето. #Фотографија на денот

 

Реклама