Фотографија на денот: Зајдисонце над Козјак | Панорама | DW | 13.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Зајдисонце над Козјак

На денешната #ФотографијаНаДенот е сликано зајдисонцето над вештачкото езеро Козјак, со поглед од село Саларево. Ова е глетка што секој треба еднаш да ја доживее особено за време на летото.

Денешната #ФотографијаНаДенот е специјален поздрав од нашиот читател @Jeton Aliji (Јетон Алији). Сликано е зајдисонцето над вештачкото езеро Козјак, со поглед од село Саларево.

Ова е глетка што секој треба еднаш да ја доживее особено за време на летото, каде што е и посвежо од град поради височината и има неверојатен поглед кон планините", ни пишува Јетон.

Реклама