Фотографија на денот: Запознајте ја Дуанита | Панорама | DW | 20.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Запознајте ја Дуанита

Оваа огромна тиква не е никаков проблем за слоницата Дуанита. Таа заедно со своето семејство живее во Зоолошката градина во германскиот град Оснабрик.

Оваа #ФотографијаНаДенот е направена од Лиза Јозеф вработена во Зоолошката градина во Оснабрик во моментот кога Дуанита ја распарчува огромната тиква за потоа да го нахрани со неа своето семејство. 

 

Реклама