Фотографија на денот: Живот под вода | Панорама | DW | 01.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Живот под вода

Разнесувачот на пакети Есат Мејвале го гледа студентот по уметност Томас Клајнер како чита во еден контејнер за нуркање.

Двајца студенти на Уметничката академија во Диселдорф го прикажуваат секојдневниот живот во контејнер за нуркање. Тоа е нивна дипломска работа и составен дел од изложбата со дипломски работи на студентите на академијата.

 

Реклама