Фотографија на денот: Еротик Арт Музеј | Панорама | DW | 17.04.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Еротик Арт Музеј

Во реновираниот Еротик Арт Музеј во Хамбург од викендот повторно може да се гледа секс-уметност.

Музејот кој од 1992 година во Хамбург беше туристичка атракција, а беше затворен минатата година поради кавги меѓу основачите и издавачите на просторот, поради преселби и смени на управителите, повторно се врати во Санкт Паули. Влезот е слободен, а музејот се финансира од продажбата на сувенири.