Фотографија на денот: Елени близу Франкфурт | Панорама | DW | 15.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Елени близу Франкфурт

Во непосредна близина на аеродромот во Франкфурт на Мајна, во резерватот Меншбрух, живеат повеќе стотици елени и срни.

Стадото елени на оваа #Фотографија на денот е снимено во резерватот Меншбрух, во покраината Хесен. Таму, во непосредна близина на аеродромот во Франкфурт на Мајна, живеат повеќе стотици елени и срни. 

 

Реклама