Фотографија на денот: Господарката на доматите | Панорама | DW | 30.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Господарката на доматите

Кој не сака да се пофали со производството од сопствената градина?

Бенедикта фон Бранка од Борнов, Германија, има навистина добра причина за фалење - таа одгледува 220 различни сорти домати! Бенедикта себеси се нарекува колекционерка на домати, во Германија пак е позната како господарка на доматите. 

Реклама