Фотографија на денот: Божиќна декорација | Панорама | DW | 12.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Божиќна декорација

Многумина Германци при божиќната декорација во домовите и дворовите одамна ги имитираат Американците и Британците. Блескави елки, фигури, лампиони, украсни светилки, што понападно, сеедно колку чини.

Предбожиќната атмосфера наголемо се чувствува во Германија, а некои Германци при божиќната декорација во домовите и дворовите одамна ги имитираат Американците и Британците. Блескави елки, фигури, лампиони, украсни светилки, што понападно, сеедно колку чини, па и колкава ќе биде сметката за струја. На денешната #ФотографијаНаДенот: празнично украсена куќа во Поетскиот кварт во Франкфурт на Мајна.

 

Реклама