Фотографија на денот: Авион во виножито | Панорама | DW | 04.08.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Авион во виножито

Временските (не)прилики се веројатно најчестата тема деновиве. Во делови на Европа „грее“, во делови „лее“. Но, промените на времето создаваат и прекрасни глетки.

На нашата #ФотографијаНаДенот она што можеби наликува на инсект е всушност мал двопропелерски авион кој го сече виножитото над Франкфурт.

 

 

Реклама