Форум | Учење германски | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Учење германски

Форум

Ова е собирно место каде ќе стапите во контакт со други кои учат германски.

Тука можете да ги размените искуствата кои сте ги стекнале со нашите курсеви.