″Флерт-берза″ на универзитет | Старт | DW | 04.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

"Флерт-берза" на универзитет

На универзитетот Ерланген-Нирнберг студентите имаат на располагање посебна интернет страница која овозможува контакти меѓу оние кои имаат симпатии кон некого од студентите. "Флерт"-берзата" веќе има 7.000 фанови.

Гледај видео 01:58
Now live
01:58 минути