Флајбординг- летање над вода | Старт | DW | 01.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Флајбординг- летање над вода

Скокање како делфин или летање како супермен - ова е можно со флајборд под нозете. Новиот воден спорт привлече повеќе илјади хоби-пилоти ширум светот.

Гледај видео 02:15
Now live
02:15 минути