Фитнес-студио за деца | Старт | DW | 16.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Фитнес-студио за деца

Фитнес тренинг за деца досега не беше вообичаен. Вежби за сила со цел да се создаде мускулна маса, а со тоа и подобро држење на телото, меѓутоа, меѓу експертите одамна не важи како нешто што е недозволиво за деца.

Гледај видео 02:02
Now live
02:02 минути