1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW

Фитнес за домашни миленичиња

30 март 2017

Разбирлива грижа или губење контакт со реалноста? Кинезите сѐ почесто купуваат педометри за своите домашни миленичиња. Се очекува пазарот за фитнес за домашни животни до 2024 година да порасне до 2,5 милијарди долари.

https://www.dw.com/mk/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B8%D1%9A%D0%B0/video-38201179
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Влада Северна Македонија

Пламенот на „Огнената група“ опасен и за владиниот кабинет

Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница