Финска страда од руските санкции | Старт | DW | 15.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Финска страда од руските санкции

Финското пристаниште „Котка“ се наоѓа во близина на руската граница. Многу увозни и извозни бизниси се одвиваат тука. Со почетокот на украинската криза прометот со стоки е занчително намален.

Гледај видео 02:36
Now live
02:36 минути