Филтер-кафе како пред 100 години | Старт | DW | 12.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Филтер-кафе како пред 100 години

На добар бизнис со враќање кон традицијата и со љубезна услуга се надеваат сопствениците на таканаречените „Бру барс“ во Келн. Во овие локали човек може да пие филтер-кафе подготвено на начин како пред 100 години. Преку таквата подготовка посетителите чувствуваат дека ним лично им се посветува време, а откриваат и дека рачно филтрираното кафе има многу поизразита арома.

Гледај видео 03:22
Now live
03:22 минути