Фигури за Холивуд | Старт | DW | 27.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Фигури за Холивуд

Минијатурни, рачно цртани фигури од Германија се најдоа во холивудски филм посветен на светски познатиот Волт Дизни. Како што нарачката била изненадување, така и благодарноста за брзата испорака предизвикала возбуда.

Гледај видео 01:54
Now live
01:54 минути