Фасцинантна игра на светло и бои | Сите содржини | DW | 04.09.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Фасцинантна игра на светло и бои

Компанијата „Architects of Air“ создава скулптури во кои може да се влезе и кои овозможуваат комплетно да му се препуштите на светот на светлината и боите. Сѐ изгледа како да е од друга планета.

Гледај видео 02:11

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова