Фантастични стерео сестри | Старт | DW | 25.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Фантастични стерео сестри

Во претприемачки поосвестената Германија дури и во кафеанската безгрижност се раѓаат бизнис идеи и уметнички форми, како онаа на сестрите Дуане од Минхен. Тие на гостите им пеат на уво во дует. Себеси се нарекуваат Фантастични стерео сестри.

Гледај видео 02:29
Now live
02:29 минути