Факултетски предавања преку мобилен телефон | Старт | DW | 27.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Факултетски предавања преку мобилен телефон

Само за еден семестар просекот на оценки на Техничкиот факултет во Ахен е значително подобрен. Според студентите, причината за тоа лежи во можноста предавањата да можат да ги погледнат на својот смартфон или лаптоп.

Гледај видео 02:37
Now live
02:37 минути