Фабрика на иднината | Старт | DW | 28.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Фабрика на иднината

Како да се обезбедат исти услови за работа во производството и во администрацијата? Како со подобра комуникација се крати времето на развој на еден производ? Во една фабрика на иднината во Германија тоа веќе се испробува

Гледај видео 03:58
Now live
03:58 минути