Учење и предавање германски јазик | Курс по германски | DW | 12.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Курс по германски

Учење и предавање германски јазик

Со бесплатните курсoви по германски јазик на Дојче Веле можете да учите германски на начин кој ви се допаѓа: преку интернет на компјутер, преку видеа, аудиа и поткасти или класично, со печатење на работните листови. Изберете меѓу курсовите по германски јазик за почетници и оние за напреден степен. Наставниците кои предаваат германски јазик во курсовите од напреден степен можат да ги користат нашите мултимедијални материјали во наставата.