Учење германски | Учење германски | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Учење германски

Учење германски

Сеедно дали сега почнувате да го учите јазикот, веќе добро зборувате германски или јазикот го користите само на работното место. Курсевите на DW ви помагаат за вашето индивидуално подобрување. Направете даунлоуд на аудиофајловите како и на учебникот.