Учете со Deutsch Interaktiv | Deutsch Interaktiv | DW | 23.05.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch Interaktiv

Учете со Deutsch Interaktiv

Понудата за учење преку интернет Deutsch Interaktiv е извонредна поддршка во наставата по германски јазик. Користете ги за таа цел работните листови, советите за полесно учење и дидактичките укажувања за сите 30 лекции.

.

WWW-линкови