Успешна соработка со партнерите од Западен Балкан | Економија | DW | 25.04.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Успешна соработка со партнерите од Западен Балкан

„Ширбеговиќ Група“ е компанија од Босна и Херцеговина која има успешна соработка со партнери од Западен Балкан. На работодавачите им одговара политичка стабилност во регионот и добрососедски односи, вели Фарук Ширбеговиќ

Sirbegovic Benghasi (Sirbegovic grupa)

Спортска сала што „Ширбеговиќ Груп“ ја има изградено во Либија

Односите со деловните партнери од земјите на Западен Балкан се коректни и професионални, а можностите за унапредување на соработката се многукратни, вели за ДВ Фарук Ширбеговиќ, сопственик на компанијата „Ширбеговиќ Група“. Првиот човек на оваа интернационална градежна компанија, која е лидер во својот регион и има традиција подолга од 20 години, нагласува дека на работодавачите им одговараат политичка стабилност и добрососедски односи.

Гледај видео 01:59

„Соработката е во интерес на сите“

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама