Успешен пропаганден потег | Сите содржини | DW | 06.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Успешен пропаганден потег

Путин сака со симфониски концерт во сирискиот град Палмира да го поправи нарушениот имиџ на Русија поради сириската војна.

Гледај видео 01:55
Now live
01:55 минути

Прочитај го и ова