Успешен автомобилски пост | Старт | DW | 28.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Успешен автомобилски пост

Во германскиот град Трир е во тек акцијата автомобилски пост. Околу 2 илјади луѓе се воздржуваат од возење автомобил. Оваа модерна форма на пост постои веќе 16 години.

Гледај видео 03:32
Now live
03:32 минути