1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW
ПатувањеГлобално

Уникатни места за престој

Ирфан Афтаб
13 јули 2022

Мини куќи, апартмани на кранови, иглу и ледени хотели се само неколку од необичните места за престој. Сајтот за изнајмување сместувалишта за одмори, Airbnb нуди сто илјади долари на 100 луѓе за уникатни и еколошки идеи за објекти за сместување.

https://www.dw.com/mk/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%98/video-62455433
Прескокни го блокот Тема на денот

Тема на денот

Зградата на владата на Република Северна Македонија

Инаетот како главен енергенс

Mazedonien DW-Korrespondentin aus Skopje, Katerina Blazevska
Катерина Блажевска
Прескокни го блокот Повеќе теми
Врати се на почетната страница