Уникатни илустрации на германски поговорки | Сите содржини | DW | 23.05.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Уникатни илустрации на германски поговорки

Овие омилени германски поговорки беа ексклузивно илустрирани за потребите на ДВ. Сѐ уште масовно се користат и не загубиле ништо од својата актуелност. Колку од нив ви се познати?

Прочитај го и ова