Универзитетски истражувања во функција на армијата | Старт | DW | 21.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Универзитетски истражувања во функција на армијата

На германските универзитети се вршат истражувања на оружје по налог на американската армија, но и германскиот Бундесвер. Дали еден цивилен универзитет воопшто смее да се занимава со истражувања на оружје?

Гледај видео 04:23
Now live
04:23 минути