Уметност за сите | Старт | DW | 02.01.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Уметност за сите

Децата со оштетен слух и вид во училиштата функционираат во изолирана средина, но со своите нови другари од редовната настава докажаа дека уметноста не познава граници и дека е создадена за сите #ВидиВака

Гледај видео 01:39
Now live
01:39 минути