Уметност за секого! | Старт | DW | 19.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Уметност за секого!

Уметникот „Peintre X“ создава и улична уметност, но не ја слика на ѕидовите туку ја закачува на нив. Таа е достапна на сите и секој може да си ја земе сликата што ќе ја најде. За возврат уметникот повикува на донации.

Гледај видео 02:49
Now live
02:49 минути