Уметноста на ѕидовите привлекува туристи | Старт | DW | 23.07.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Уметноста на ѕидовите привлекува туристи

Жителите на едно мало италијанско село се решија да преземат нешто за во своето село сакаат да внесат нов живот

Гледај видео 01:05
Now live
01:05 минути