Умео - најнепознатата европска културна престолнина досега | Старт | DW | 28.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Умео - најнепознатата европска културна престолнина досега

Кој сака да ги посети европски престолнини на културата, годинава мора да се упати на север, во Рига - главниот град на Летонија, или пак уште посеверно, преку Балтичкото море, во шведскиот Умео.

Гледај видео 03:52
Now live
03:52 минути