Украинците едвај врзуваат крај со крај | Старт | DW | 06.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Украинците едвај врзуваат крај со крај

Според наводите на новата влада на Украина уште годинава ѝ е потребна помош од 15 милијарди евра. Властите сакаат да спречат банкрот, а обичните луѓе веќе страдаат од големите поскапувања на основните производи за живот.

Гледај видео 01:37
Now live
01:37 минути