Уживање во музика и за лицата со оштетен слух | Старт | DW | 18.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Уживање во музика и за лицата со оштетен слух

Лаура Швенгбер е преведувач на знаковниот јазик. Таа на лицата со оштетен слух не само што им го доближува знаењето, туку и музиката. Оваа млада берлинчанка преведува концерти на бендови.

Гледај видео 03:23
Now live
03:23 минути