Удар против картелот за производство на колбаси | Старт | DW | 17.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Удар против картелот за производство на колбаси

Пресолена казна - над 338 милиони евра казна изрече Сојузната картелна служба против германските производители на колбаси, а меѓу нив големи компании во браншата, како „Визенхоф“ и „Клеменс Тенис Групе“.

Гледај видео 01:10
Now live
01:10 минути