Турција - кога децата стапуваат во брак | Старт | DW | 22.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Турција - кога децата стапуваат во брак

На југоистокот на Турција во пораст присилните бракови со малолетници. Во меѓувреме, од почетокот на граѓанската војна во Сирија сиромашните бегалски семејства ги продаваат девојчињата на турски мажи.

Гледај видео 04:23
Now live
04:23 минути