„Тука сум за две минути“ | Панорама | DW | 30.04.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

„Тука сум за две минути“

Во време на пандемија на коронавирус, сведоци сме на голема солидарност меѓу припадниците на различни генерации. Погледнете како Ивана, Еуген и Јелена помагаат во својата заедница. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 01:01

Прочитај го и ова