Три ѕвезди за бездомниците | Сите содржини | DW | 05.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Три ѕвезди за бездомниците

Хотелот "Моцарт" во Брисел е оживотворена ориентална бајка, во која уживаат не само гостите, туку и бездомниците. Вратите на хотелот на господин Бен се отворени за сите!

Гледај видео 04:23
Now live
04:23 минути