Трговците принудени на иновации | Старт | DW | 19.05.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Трговците принудени на иновации

Експо во Милано, меѓу другото, е посветен на супермаркетите на иднината. Времето на масовно произведени стоки е минато, сметаат во раководството на Кооп. Тие нудат иновативни решенија.

Гледај видео 01:24
Now live
01:24 минути