Традиции за Нова Година | Старт | DW | 30.12.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Традиции за Нова Година

Токму на Нова Година, кај многумина луѓе се јавува потребата за негување на старите традиции. Но, во речиси секоја европска земја тие се поинакви, постои голема разновидност на новогодишни обичаи.

Гледај видео 03:53
Now live
03:53 минути