Топ-дизајнери ги советуваат Германците | Сите содржини | DW | 25.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Топ-дизајнери ги советуваат Германците

Германците сѐ повеќе развиваат чувство за мода. Ако досега ги сметаа за нација која не се интересира многу за мода, сега нивната прагматична облека полека станува минато. За трендовите тие се информираат и преку блогови.

Гледај видео 04:19
Now live
04:19 минути