Типично за Истокот – Типично за Западот | 25. години од падот на Берлинскиот ѕид | DW | 10.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

25. години од падот на Берлинскиот ѕид

Типично за Истокот – Типично за Западот

Клишеа, производи, традиција од Истокот и Западот - погледнете ја галеријата со слики!

default

WWW-линкови

Реклама