Типично за Истокот – Типично за Западот | 25. години од падот на Берлинскиот ѕид | DW | 30.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

25. години од падот на Берлинскиот ѕид

Типично за Истокот – Типично за Западот

Веќе долг период тие повторно се еден народ, Германци. Сепак, се’ уште честопати ќе слушнете: Типично за Исток! Типично за Запад! Клишеа, продукти, традиции – Подготвивме богат избор. Одберете и кликнете.

Поврзана содржина

Реклама