Темна социјална слика | Економија | DW | 01.05.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Темна социјална слика

Во Македонија само малку граѓани можат да се пофалат дека платата им е доволна за “нормален живот“

Просечната плата во Македонија изнесува 220 евра

Просечната плата во Македонија изнесува 220 евра

Реклама